" SEGMEN PROMOSI BLOG 500 FOLLOWER KE BAWAH "

'Kawan' nak beritahu ni.....
'kawan' di'tagged' oleh abg bard untuk join " Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah " yang dianjurkan oleh AA sebagai medium mempromosi blog. 'Kawan' terus join sebab kebetulan follower 'kawan' pun memang bawah 500, so apa salahnya join, kan!

 Nama :   Selesa dipanggil Abg Ijal
Hobi :  Membaca…dan membaca, Fotografi & ICT

Okay kepada blogger yang nak join boleh buat perkara sama. 
Klik pada banner di atas atau DI SINI untuk dapatkan info.
Due Date : 22 OGOS 2011



12 orang respon entri ni...:

fiza berkata...

Salam kenal, dari segmen AA.

i follow ☺☺

ceq mas berkata...

selamat hari raya dari geng kanada

Ariena Hisham berkata...

Salam. Saya datang dari Switzerland melawat awak & follow perkembangan blog awak sekali. Hihi. Jom follow blog saya pulak! And like blog saya ^^

Link: http://nurulariena.blogspot.com/

sj berkata...

hai ... Salam Perkenalan ... Dari group kanada gak .... Selamat hari merdeka Raya... moh singgah blog Sj (^^)v

Nur Hanis berkata...

saya datang dari Jepun..follow blog awk sekali..

follow me back ya.. :D

Khairull-Dean berkata...

kunjungan dr perancis

::budak:: berkata...

singgah dan follow dr segmen yg sama :)
sory lmbt sbb pnt naek lori dr brazil..hehe..
slmt berkenalan :)

http://rainfallasleep.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Intan Nabilah berkata...

heyo . from Kanada .

follow me oke .

http://intannabilahzaini.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ berkata...

pinnn...pinnn...

geng kanada dtg beraye kat sini...

salam kenal ^^

Mya berkata...

fly from mexico! jum follow2 hee =D

nice belog anywayyy dan salam raya ^o^

Nur Saina (AntooUngu) berkata...

salam hari raye..hihi follow sini dr segmen AA. Group korea. Jemput dtg blog sy plak yer =)

http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

nabila azmi berkata...

hi2..slm kenal..done follow sini=)...sy dri team dubai=)

Best Blogger TipsBest Blogger Tips Best Blogger Tips