JOM TUKAR LINK

'Kawan' nak beritahu ni...

Semua bloggers yang mahu bertukar-tukar pautan atau mempromosi blog masing-masing melalui blog 'kawan' ni boleh daftar di bawah. Dengan adanya pautan tersebut 'kawan' senang untuk buat lawatan ke blog anda dan bloggers lain pun boleh melawat blog rakan-rakan semua. Senang, kan! 

Jangan lupa komen atau kata apa saja untuk promosi pautan anda!

OK. Terima Kasih

2 orang respon entri ni...:

??? berkata...

Assalamu'alaikum Wrmbth, saya nak tukar link. Blog saya http://kambinghalal.blogspot.com. Insyaallah saya dah masukkan blog anda dalam list kambinghalal tu.

Tapi, mohon tuan add blog saya yang ni http://takafulshahalam.blogspot.com dalam blog ni ya. bukan yang kambing tu. Tq

Noraihan Qusyairi berkata...

salam..saya dah linked..harapdpt link semula..tq

Best Blogger TipsBest Blogger Tips Best Blogger Tips