JOM TUKAR LINK

'Kawan' nak beritahu ni...

Semua bloggers yang mahu bertukar-tukar pautan atau mempromosi blog masing-masing melalui blog 'kawan' ni boleh daftar di bawah. Dengan adanya pautan tersebut 'kawan' senang untuk buat lawatan ke blog anda dan bloggers lain pun boleh melawat blog rakan-rakan semua. Senang, kan! 

Jangan lupa komen atau kata apa saja untuk promosi pautan anda!

OK. Terima Kasih

3 orang respon entri ni...:

??? berkata...

Assalamu'alaikum Wrmbth, saya nak tukar link. Blog saya http://kambinghalal.blogspot.com. Insyaallah saya dah masukkan blog anda dalam list kambinghalal tu.

Tapi, mohon tuan add blog saya yang ni http://takafulshahalam.blogspot.com dalam blog ni ya. bukan yang kambing tu. Tq

Noraihan Qusyairi berkata...

salam..saya dah linked..harapdpt link semula..tq

BUDAK MONOLOG berkata...

Assalam. Hye kawan. saya dh letak link dn akn letak link 'kawan' pada entri sy yang seterusnye. Sokongan dari 'kawan' amat dihargai. terima kasih.

Best Blogger TipsBest Blogger Tips Best Blogger Tips